Eksempler

Nedrivning

Ved arbejde i og omkring beboelsesrum tages der hensyn til støv og støj gener, og der kan anvendes støvvæg hvis kunden ønsker det.

Vinduer og døre

Montering af vinduer og døre kan afsluttes med vinklede lysninger for øget lysindfald hvis det ønskes. Der isoleres med træfiber eller stenuld. Udvendigt anbefales en fiberforstærket mørtelfuge (til stenbyggeri).

Efterisolering

Der isoleres med bats eller indblæsning efter ønske og behov. Der er flere faktorer der gør sig gældende i at vælge det optimale isoleringsmateriale, som selvfølgelig gennemgås med med dig som en del af planlægningen.

Gulvlægning

Massivt træ, parket og finer lægges efter ønske. Selvfølgeligt knirkefrit og oprettet.

Restaurering

At bevare klassiske detaljer i et nyistandsat rum kan løfte det æstetisk. Samtidigt kan det være vigtigt at notere sig hvilken elementer der udgør en gennemgående stil når man renoverer eller moderniserer. Lille Byg er ikke bange for at hjælpe dig med at gøre dit byggeri til noget særligt hvis du ønsker det.

Træbehandling

Forskellige træsorter og former for brug, kræver forskellige former for behandling som ofte overses. Det nytter ikke noget at potteplanterne efterlader råd-ringe på de nye vindueskarme, eller at det nye gulv gulner hvis man ikke ønsker det. Den rigtige træbehandling kan fremhæve kvaliteter i træet og få det til at fremstå mere “ædelt”. Hos Lille Byg følges dit træ helt til dørs hvis det ønskes.

Lerpuds

Hvis man ønsker et mere organisk look kan lerpuds være et godt alternativ til gipsvægge. Det helt særlige er lerens unikke egenskab til at afbalancere rummets fugt og temperatur. Det er svært at beskrive hvordan indeklimaet er i et rum med lervægge, det skal prøves. Lervægge er meget holdbare at montere på, og kan pudses op i mange farver og finish.

Finesser

Det er altid sjovt med æstetiske udfordringer, og der skal ofte ikke mere end en enkelt finesse til at skabe wow-effekt. Din udfordring tages gerne op.

Tilbygninger og terrasser

Udenfor bygges der så vidt muligt med selvimpregnerende træsorter og konstruktiv træbeskyttelse. Trygimpregneret træ benyttes kun hvor det er nødvendigt, dvs ved udsatte konstruktionsdele der ikke har mulighed for at tørre ud, vedligeholdes eller behandles, og hvis du til disse dele ikke ønsker et mere naturlig hårdført alternativ. Husk at vælge en diffusionsåben maling hvis du vil male dit træværk, så træet kan komme af med fugt.

Tagarbejde

Mindre opgaver udføres gerne. Større firmaer har ofte specialiserede tag-hold der håndterer større projekter hurtigt og effektivt. Ring eller skriv gerne hvis du er i tvivl om hvem der bedst kan håndtere dit projekt.

Sten

Lille Byg tager gerne imod byggeopgaver der inkluderer en mindre mængde murearbejde og støbning.

Vådrum

Vil du selv lægge dine fliser eller har du ideer til specielle detaljer? Et godt sammenarbejde kan gøre dit badeværelse til noget helt særligt.

Frilufts-byggeri

Skal du have bygget noget til haven eller bålpladsen? Alt fra stakit, til lejeplads og shelter i rundtømmer.